D&D sessie 2023-02-04
search
  • D&D sessie 2023-02-04
  • D&D sessie 2023-02-04

D&D sessie 2023-02-04

€ 0,00
Geen btw

"Gundren Rockseeker heeft een verzoek in gediend bij jullie gilde om een wagen met goederen te escorteren naar Phandalin. De kratten zijn gevuld met mijnwerkers-uitrusting en bevoorrading, over het doel van zijn tocht naar Phandalin blijft hij vaag. Echter na de belofte van 10 goudstukken per persoon, vragen jullie niet verder en bereiden jullie zich voor op de reis naar Phandalin. Gundren is in zijn enthousiasme al vertrokken, ondanks meerdere verzoeken om niet alleen door het gevaarlijke gebied te reizen. Een warrior genaamd Sildar Hallwinter besluit om met Gundren vooruit te trekken. Enkele dagen geleden zijn ook jullie vertrokken vanuit Neverwinter, de tocht verloopt rustig totdat..."

Aantal

Het avontuur is bedoeld voor beginnende spelers die weinig tot geen ervaring hebben met DnD, echter zijn spelers met meer ervaring ook welkom.

Je speelt met een door ons voorbereide avonturier, de sessie wordt gehouden in het Nederlands (echter zullen sommige teksten in het engels zijn) en zal een middag duren. Deelname is gratis.

Er is ruimte voor 4 – 6 personen vanaf de leeftijd 16 jaar en ouder. De sessie begint om 12:00, de winkel is open om 10:00. Zorg dat je uiterlijk 10 minuten van tevoren aanwezig bent.

Magus Games zal in de toekomst meerdere sessies organiseren, dus hou onze website magusgames.nl en https://www.facebook.com/magusgames goed in de gaten.

De characters en benodigdheden zullen aangeleverd worden door onze game-master. Neem zelf goede zin mee en we zien je op 4 februari!