search

Friday Night Magic 2021-09-24

€ 2,50
Geen btw

Deelname aan onze wekelijkse Magic avond in @buurtcentrumnieuwdorp

Er gelden natuurlijk een aantal belangrijke extra spelregels. We moeten afstand houden en de hygiëne niet uit het oog verliezen. Maar verreweg de belangrijkste spelregel is het maximum aantal personen die tegelijk in het buurtcentrum mogen zijn.

Dit betekent dat je een plek moet reserveren via onze webshop. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Let op, de webshop is tijdens de sluiting vernieuwd, waarbij we helaas de bestaande accounts niet hebben kunnen overnemen. Mocht je een foutmelding krijgen, verwijder dan eerst even alle cookies van onze oude website.

Eventsoort
Aantal

Nog even de aandachtspunten op een rijtje:

- De deuren openen om 18:30 en sluiten om middernacht. Om 20:00 zal de voordeur enkel nog gebruikt kunnen worden om het pand te verlaten. Er is dan ook geen inloop mogelijk na dit tijdstip.

- Betalen bij voorkeur via ideal of pin. Contant mag, maar met gepast. We zullen geen wisselgeld bij ons hebben.

- Blijf zo veel mogelijk zitten. Moet je toch je zitplek verlaten, maak dan gebruik van een mondkapje en blijf op gepaste afstand van anderen.

- Er is een verplichte looprichting, welke in het gebouw is aangegeven. Hierdoor is er zo min mogelijk kruisverkeer.

- WOTC heeft voorlopig Organized Play in Europa opgeschort. Dat betekend dat we enkel casual spelen. Hierbij is natuurlijk altijd een toernooitje op te zetten voor bijv. de modern spelers.

- Er worden tafels geplaatst voor 2 speler en 4 speler games, waarbij altijd 1,5 meter afstand wordt gehouden tussen de spelers. De balie zal zodanig zijn opgezet dat er telkens maximaal 2 personen tegelijkertijd plaats kunnen nemen.

- Indien deelgenomen wordt aan een draft, dien je voor het openen van een booster je handen extra te desinfecteren. Laat hierbij je handen voldoende drogen, zodat de kaarten niet beschadigen. Tijdens de draft is het dragen van een mondkapje ook verplicht.

Datasheet

Eventcode Modern
JXPPR2
Eventcode overige
YMZZ3R
Eventcode Draft
JXPPZ2
chat Commentaar (0)