Bears vs Babies
search
  • Bears vs Babies
  • Bears vs Babies

Bears vs Babies

€ 25,00
Geen btw 3-4 dagen

Met dit partyspel creëer je fantastische beren (en andere monsters) om afschuwelijke baby’s op te eten.

Aantal

Bears vs Babies is een nieuw kaartspel van de hand van de makers van Exploding Kittens. Met dit partyspel creëer je vreemde beren en andere monsters om vreselijke baby’s op te eten.

Elke speler pakt om de beurt een kaart van de stapel. Je kunt twee soorten kaarten trekken: beren of baby’s. Heb je een baby? Dan moet je die afschuwelijke zuigeling in het midden van de tafel leggen. Zo ontstaat daar een leger van verschrikkelijke baby’s die jullie wil vernietigen. Maar, je kunt ze tegenhouden door een eigen leger van monsters te bouwen met de beerkaarten.

Naast de baby- en beerkaarten zijn er ook kaarten waarmee je het leger van baby’s uit hun schoonheidsslaapje kunt halen. Als je de baby’s wakker maakt, vallen ze iedere speler aan. Als jouw monsterleger uit meer kaarten bestaat dan het aantal baby’s dat jou aanvalt, dan win jij het van de baby’s. Zo niet? Dan wordt jouw monster vernietigd. Het is de bedoeling dat je de baby’s op het juiste moment wakker maakt. Als je het goed doet, blijft jouw leger bestaan terwijl de andere spelers ten onder gaan. Lukt het jou om de baby’s op het juiste moment wakker te maken?

0866795000300

Datasheet

Leeftijd
10+
Aantal Spelers
2-5
Soort
Party spel
Speelduur
15-30 minuten