Desperados of Dice Town
search
  • Desperados of Dice Town
  • Desperados of Dice Town

Desperados of Dice Town

€ 18,00
Geen btw 3-4 dagen
Aantal

Desperados of Dice Town speelt zich af in dezelfde setting als Dice Town en is ook van dezelfde auteurs, maar is wel een heel ander spel.

Iedere speler start met 50 dollar in pokerchips en 5 Desperados. Als je aan de beurt bent, gooi je de 4 dobbelstenen. Op de dobbelstenen staan de 5 symbolen die gelinkt zijn aan de 5 verschillende Desperados en 1 actiesymbool. Je mag 3 maal gooien, waarbij je telkens dobbelstenen mag opzij leggen , bij de volgende worp kan je ze eventueel toch nog opnieuw gooien. Het resultaat van je worp levert ofwel (een) actiekaart(en) op ofwel brengt het je Desperados dichter bij de vrijheid. Heb je actiesymbolen, dan kan je die koppelen aan de symbolen van 1 of 2 Desperados en deze 1 stapje verder naar de vrijheid draaien. Is een Desperado vrij en activeer je hem dan met een actiesymbool, dan verliezen alle tegenspelers die de Desperado met dat symbool nog niet bevrijdt hebben een bepaalde hoeveelheid geld. Heb je geen actiesymbolen dan krijg je minstens 1 actiekaart.

Als je je laatste Desperado hebt bevrijdt, dan kijk je of je de rijkste speler bent. Is dat het geval dan win je meteen. Zo niet, dan gaat het spel verder en moet je proberen de andere spelers zoveel mogelijk geld te doen verliezen tot jij de rijkste bent.

3760146641662

Datasheet

Leeftijd
8+
Aantal Spelers
2-4
Soort
Dobbelspel
Speelduur
15-30 minuten