Lords of Xidit
search
  • Lords of Xidit
  • Lords of Xidit

Lords of Xidit

€ 45,00
Geen btw 3-4 dagen

Lords of Xidit biedt gelijktijdig programmeren en een op eliminaties gebaseerd scoresysteem dat geen ruimte laat voor zelfgenoegzaamheid

Aantal

De Black Southern Host is ontwaakt, waardoor de harten van de inheemse wezens worden gecorrumpeerd. Getroffen door een mysterieuze ziekte vallen ze menselijke steden aan. De laatst overgebleven hoop op het herstellen van de vrede in Xidit ligt bij de nobele erfgenamen van het Koninkrijk, de Idrakys. Als een van hen moet je door het koninkrijk zwerven om dappere soldaten te werven en bedreigde steden terug te winnen. Je moed zal niet onbeloond blijven: verzamel rijkdom, stuur bards om je lof te zingen en bouw Sorcerers 'Guilds!

Aan het einde van het spel bekijken de spelers hun invloed in één categorie en wordt de speler met de minste invloed geëlimineerd en worden diens stukken van het bord verwijderd; spelers vergelijken vervolgens invloed in een andere categorie, waarbij een speler opnieuw wordt verwijderd. De volgorde van eliminatie wordt willekeurig bepaald aan het begin van het spel, waardoor je elk spel op verschillende manieren moet denken.

Bereid je voor om uit te rijden, Idrakys, en smeed je legende!

3558380024033

Datasheet

Leeftijd
14+
Aantal Spelers
3-5
Speelduur
60-120 minuten