Avonturen Handboek (Dungeons & Dragons voor kinderen)
search
  • Avonturen Handboek (Dungeons & Dragons voor kinderen)
  • Avonturen Handboek (Dungeons & Dragons voor kinderen)
  • Avonturen Handboek (Dungeons & Dragons voor kinderen)

Avonturen Handboek (Dungeons & Dragons voor kinderen)

€ 30,00
Geen btw 3-4 dagen

Een avontuurlijk bordspel voor het hele gezin (6+ jr.), met ook mogelijkheden voor in de klas of in de zorg - samen met jullie hulp!

Aantal

Met jullie hulp wordt het een Hardcover boek met zo'n 100 pagina's aan spelplezier. Gelukkig is maar een klein deel gevuld met regels en vind je er naast een Avontuur om direct te gebruiken ook maar liefst 11 knutselopdrachten in.

Het Avonturen Handboek is een initiatief van Vechel Fantasy wat al sinds oktober 2018 in ontwikkeling was bij allerlei bibliotheken, scholen en zelfs een zorgorganisatie. Het was oorspronkelijk een DnD for Kids maar inmiddels zo veel meer! Met de recente piek van interesse door heel Nederland en Vlaanderen met dank aan o.a. Nu.nl en NPO Radio 1, 3FM, Roermond Nieuws en L1, is het tijd om dit spel voor iedereen beschikbaar te maken.

Het spel is ideaal om lekker thuis te spelen - zeker nu we toch meer en meer thuis zijn. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen in de rol kruipen van hun personage en het is al meer dan eens ook gelukt om kinderen vanaf 9 jaar de leiding over een sessie te geven als spelleider.

De knutselopdrachten daarentegen helpen wellicht zelfs bij het geconcentreerd thuiswerken voor pap & mam!

Met jullie hulp, gaan we talloze avonturen beleven. Het ondersteunen van dit project maakt de weg vrij voor meer avonturen thuis, in de zorg, in de welzijn en (met lezen op) scholen, bibliotheken en meer!

Datasheet

Leeftijd
6+
Aantal Spelers
2-6
Soort
Rollenspel