Magus Games is ontstaan vanuit liefde voor het spel Magic, the Gathering. Wat begon vanuit de vraag binnen een vriendenkring of het niet mogelijk is weer in toernooivorm Magic te spelen in het zuiden, groeide uit tot een uit de hand gelopen hobby en Magus Games was "geboren".

Inmiddels zijn wij al een aantal jaartjes actief en is onze spellenvereniging nog steeds groeiende. Vanuit de spellenvereniging ontstond de behoefte aan verkoop van accessoires en andere spellen dan Magic, the Gathering. Zo voegde wij een kleinschalige (online) spellenspeciaalzaak toe.

Wie is het team achter Magus Games? Wij zijn Maickel Gulikers en Marjanne Gulikers-Leinders. Naast onze dagelijkse bezigheden runnen wij de spellenvereniging en de spellenspeciaalzaak. In de zomer van 2019 hebben wij ons assortiment uitgebreid met de spellen van HABA. Wij hopen op deze manier ouders met (jonge) kinderen enthousiast te krijgen voor het spelen van een bordspelletje met hun kinderen. In de drukte van alle dag is het tenslotte heel belangrijk om even samen te ontspannen en de kinderen leren er nog iets van ook! Wat wil je als ouders nog meer?

Rest ons nog u een warm welkom te heten bij Magus Games en wij hopen dat wij u spoedig een keertje in onze shop of tijdens een van onze evenementen mogen begroeten.