Oakie Doakie Dice RPG set Solid
search
  • Oakie Doakie Dice RPG set Solid

Oakie Doakie Dice RPG set Solid

€ 5,00
Geen btw 3-4 dagen

Prachtig afgewerkt en met een premium uitvoering: deze set RPG dobbelstenen van Oakie Doakie Dice is de perfecte toevoeging aan je gaming arsenaal.

Kleur: Blauw
Aantal

Deze set dobbelstenen bestaat uit zeven verschillende dobbelstenen. Er is natuurlijk de RPG-favoriete twintig-zijdige (of D20) dobbelsteen, die je in bijna ieder Role playing game terugziet. Verder zijn er een vierzijdige (D4), zeszijdige (D6), achtzijdige (D8) en twaalfzijdige (D12) dobbelstenen in deze set. En, last but not least, zijn er nog twee tienzijdige (D10) dobbelstenen, eentje die werkt met stappen van één en eentje die werkt met stappen van tien. Deze kunnen ook samen gebruikt worden om een percentiel (D%) dobbelsteen te vormen.

Solid dobbelstenen

Een tijdloze klassieker, dat zijn de solid dobbelstenen van Oakie Doakie Dice zeker! Simpel en elegant, deze dobbelstenen zullen je zeker goed dienen in ieder spel dat je speelt. De solid dobbelstenen zijn uitgevoerd in verschillende, monochrome edities. Er is een hele regenboog aan kleuren om uit te kiezen, dus er is altijd wel een set die bij jou en je nieuwe D&D karakter past.

- Zeven verschillende dobbelstenen in een handige en duurzame verpakking.

- Makkelijk mee te nemen en compatibel met Ultimate Guard - het opbergdoosje past precies in de Ultimate Guard Twin Flip'n'Tray 160+.

- Gladde, afgeronde hoeken waardoor de dobbelstenen beter rollen.