Oakie Doakie Dice RPG set Marble
search
  • Oakie Doakie Dice RPG set Marble

Oakie Doakie Dice RPG set Marble

€ 6,00
Geen btw 3-4 dagen

Prachtig afgewerkt en met een premium uitvoering: deze set RPG dobbelstenen van Oakie Doakie Dice is de perfecte toevoeging aan je gaming arsenaal.

Kleur: Rood
Aantal

Deze set dobbelstenen bestaat uit zeven verschillende dobbelstenen. Er is natuurlijk de RPG-favoriete twintig-zijdige (of D20) dobbelsteen, die je in bijna ieder Role playing game terugziet. Verder zijn er een vierzijdige (D4), zeszijdige (D6), achtzijdige (D8) en twaalfzijdige (D12) dobbelstenen in deze set. En, last but not least, zijn er nog twee tienzijdige (D10) dobbelstenen, eentje die werkt met stappen van één en eentje die werkt met stappen van tien. Deze kunnen ook samen gebruikt worden om een percentiel (D%) dobbelsteen te vormen.

Marble dobbelstenen

Glanzend afgewerkt en met een marmeren look, de marble dobbelstenen van Oakie Doakie Dice komen in een mooie, luxe uitvoering. Deze dobbelstenen zijn voorzien van een prachtig kleurverloop met een subtiel contrast. En met de vele beschikbare kleuren is er keuze genoeg.

- Zeven verschillende dobbelstenen in een handige en duurzame verpakking.

- Makkelijk mee te nemen en compatibel met Ultimate Guard - het opbergdoosje past precies in de Ultimate Guard Twin Flip'n'Tray 160+.

- Gladde, afgeronde hoeken waardoor de dobbelstenen beter rollen.