Magus in 2019

Allereerst willen wij jullie bedanken voor jullie inzet en enthousiasme van afgelopen jaar. Zonder jullie zou Magus Games geen bestaan kennen. Wij gaan door! Er staat ons een nieuw jaar te wachten met nieuwe aanpak, een vernieuwde webshop en een volle agenda. 
 
> De dinsdag en de vrijdagavond blijven zoals jullie van ons gewend zijn. Let op aanmelden voor de draft is een must! Er zijn slechts 8 plekken voor de draft beschikbaar en vol = vol. De overige plekken zijn beschikbaar voor Casual Play, maar ook hiervoor geldt aanmelden vooraf is raadzaam!

> Op woensdagavond openen wij om 19:00 uur voor Casual Play. Dit kan zijn voor een bordspel, Magic, KeyForge , Game of Thrones enz.. Als je met een grote groep komt, zeker wil zijn van andere spelers of meer ruimte nodig hebt voor bv X-wing, volstaat het om even aan te melden van te voren. Spreek ons gerust aan of noteer even in het event op Facebook dat je er bent en welk spel je meeneemt of wil spelen. 

> De entree voor Casual Play in Meers is vanaf 1-1-2019 gratis!  

> Zoals jullie al hebben gezien zijn onze Bordspellendagen terug van weggeweest! Een dag vol plezier en het spelen van nieuwe/andere spellen. Wij doen ons best om de collectie regelmatig van nieuwe spellen te voorzien, maar zelf een spel meenemen mag natuurlijk altijd. Ook tijdens de Bordspellendagen kun je gratis meespelen. 

> De Game of Thrones League verdwijnt. Hiervoor in de plaats nodigen wij spelers uit om wekelijks tijdens een van onze events een potje Game of Thrones te spelen. Het spelen wordt beloond, want een potje Game of Thrones per week tijdens een van onze events is goed voor een promocard (maximaal 1 per week). Je hoeft dus niet te winnen om iets te krijgen! Wij blijven officieel Organized Play aanbieden, wat betekent dat er op het einde van het kwartaal een toernooi gepland wordt zoals jullie van ons gewend zijn. 
 
> Inmiddels zijn wij ook gestart met Organized Play van KeyForge! Speel wekelijks een potje keyForge tijdens een van onze events en claim jouw promocard (maiximaal 1 per week). Op het einde van het kwartaal sluiten wij af met een toernooi en maandelijks bieden wij de mogelijkheid om sealed te spelen. 

> Onze vernieuwde webshop is online! Deze webshop zal voortdurend aangepast worden aan het actuele aanbod. Inschrijven voor grote events zoals de pre-releases, KeyForge sealed en de grotere toernooi gaan voortaan via de webshop. Alleen op deze manier kunnen wij jullie inschrijving garanderen, gewoonweg omdat dit voor ons overzichtelijker is en er geen inschrijvingen kunnen verdwijnen. Maak dus vandaag nog jouw account aan! Ben je lid? Zodra je je account hebt aangemaakt in de webshop, kennen wij jou de korting toe die bij jouw lidmaatschap hoort. Dit is dan ook meteen zichtbaar in de webshop als je ingelogd bent. Niet op voorraad, maar wel te bestellen? Wij doen ons best om jouw artikel zo snel mogelijk te leveren. 
 
> Nieuw in 2019 is onze “Bring-a-Friend” actie. Neem een nieuwe speler mee, maak deze enthousiast en laat daardoor de community groeien. Hiermee kun je maandelijks storecredit verdienen. Een nieuwe speler meebrengen levert 1 punt op. Komt deze speler tijdens het volgende event weer meespelen dan levert jou dit nog eens 2 punten op. 1 punt staat gelijk aan € 1,-. Je kunt per maand maximaal 9 punten verzamelen en aan het einde van de maand verdwijnen de punten en start je weer bij 0.

Wij hopen jullie komend jaar weer te mogen verwelkomen. Samen maken we er een leuke, grote en gezellige community van!

Maickel & Marjanne


  • Geplaatst op Jan 2, 2019
  • door Administrator